Stor idyllisk eiendom med hovedhus og boliglåve, hage, strandlinje og brygge

18 200 m2 2 7 Nei

Beskrivelse

Leies ut sommer/høst 2023
Et stort og flott sommersted for som passer ypperlig for en en storfamilie eller flere familier som ønsker sommeruker i Norges flotteste skjærgård. Eiendommen består av et stort sørlandshus og en ombygd låve med tilsammen 18 sengeplasser. I tillegg sjøbod med store vinduer ved vannet. Kort vei til Tvedestrand, eller til Arendal.

Her kan sommeren nytes i det sjarmerende, hvitmalte sørlandshuset eller den moderne ombygde låven.

Det tidligere gårdsbruket ligger idyllisk sydvendt mellom Tvedestrand og Lyngør og leies ut på ukebasis til rolige grupper. Dette er sørlandets skjærgård på sitt aller beste. Mellom Arendal i sydvest og Risør og Kragerø i nordøst.

Eiendommen har stor inngjerdet tomt med velstelt hage med gressletter, frukttrær og blomster. Den har også 130 meter strandlinje bestående av svaberg, brygge og liten strand. Det er satt opp stakittgjerde ned mot kystveien etter at noen av bildene ble tatt.

Eiendommen ligger i stille og barnevennlige Ulevågkilen med sitt varme badevann midt i den flotte skjærgården mellom Kragerø / Risør i nordøst og Arendal i sydvest. Den består av et sørlandshus på 120 kvm og en ombygd låve på 80 kvm med stor takhøyde.

Sørlandshuset har tre store soverom med to sengeplasser på hvert rom samt en liten loftskrok med en sengeplass. Hovedetasjen har tv-stue og spisestue med koselig peis, et velutstyrt kjøkken, bad og toalett. TV i stue og på soverom. Underetasjen har en sval kjellerstue med grovkjøkken.

Den ombygde låven har to soverom og to hemser, spisestue med langbord for 16 personer, kjøkken stue og bad - samt en svært populær utedusj. Slå opp de store terrassedørene, og du nyter frokosten eller middagen så godt som i det fri. TV i stue og soverom.

Båthuset/sjøboden har spisebord med plass til 12, sofa og et lite kjøleskap.

Hagen består av store plener og en rekke flott uteplasser - deriblant en loungegruppe med utsikt samt en ny utendørs spiseplass til 20 personer der det er både bålpanne og gassgrill. Nytt hvitmalt stakittgjerde rundt eiendommen skjermer mot kystveien.

Det er egen brygge, loungegruppe, daybed, solplattinger og fine badeplasser på egen eiendom samt et morsomt stupetårn på 3 meter på brygga. Det er en kajakk til utlån.

For deg som vil trene brukes kystveien som går forbi i stor grad av syklister, løpere og rulleskiløpere. Ellers er det tur- og løpestier i fint turterreng rett ut fra eiendommen. Det er også mulighet til å spille tennis på Oksefjorden tennisklubb kun et par kilometer unna.

Nyt ellers sørlandsbyen Tvedestrand med hyggelige forretninger, cafeer, utstillinger, bruktbokutsalg og antikvariater i den gamle verneverdige bydelen.

Eller ta et skjærgårdscruise/øyvandring i Lyngør. Lyngør er kåret til Europas best bevarte tettsted. Øysamfunnet er særeget med sine hvitmalte hus, tøffende skjekter og blankskurte svaberg. Avslutt med blåskjell på bryggekanten på Seilmakerfruens kro eller middag på bokhotellet inne på fastlandet.

Ledig for utleie sommer og høst.

Husdyr er ikke tillat

Profil

AKTIVITETER

Tennis, Sykling, Fottur, Fjelltur, Fiske, Seiling

UTSIKT

Gateutsikt, Mountain view, Skog, Sjøutsikt, Hageutsikt

BUTIKK, RESTAURANT M.M.

Shopping, Restauranter, Gatemarked

Fasiliteter

GENERELT

Trådløst Nett, Peis, Vaskemaskin, TV, Satelitte/cable-tv, Utendørs Parkering

KJØKKEN

Kjøleskap, Mikrobølgeovn, Kaffemaskin, Grill, Ovn, Oppvaskmaskin, Fryser

TERRASSE OG HAGE

Åpen Terrasse, Hagemøbler, Solsenger, Grill, Hage

Sengetøy, håndklær & sluttvask

Sengetøy/håndklær/badehåndklær

Det er dyner og puter, men gjester må ha håndklær og sengetøy

Sluttvask

Legg til datoer fra – til
Du blir ikke belastet ennå

Kalender

  Tilgjengelig   Bestilt 15  Tillatt ankomstdato
#126577