Ny hytte på Norefjell med 5 soverom, utsikt og store terrasser

13 123 m2 2 5 Nei

Beskrivelse

Ny hytte med storslagen utsikt, stort kjøkken, langbord til 12 personer og store terrasser. Idylliske omgivelser og fin utsikt mot Kongsberg, Blefjell, Eggedalsfjellet, Hallingnatten og Høgevarde. Hytta ligger over Rakketjennåsen. Den er ledig for utleie i helger og uker sommer, høst og vinter.

Hytta er perfekt for flere familier, storfamilier eller andre grupper som ønsker deilig helgetur på fjellet. Flotte turmuligheter på snaufjellet og opp på toppene Høgevarde, Augunshaug, Gråfjell og Ranten.

Her har du god utsikt og sol hele dagen. Området byr på det meste man måtte ønske seg av fasiliteter til fjells, enten i umiddelbar nærhet eller i området. Skiløype like ved hytta, med tilkobling til det øvrige flotte løypenettet. Kort vei til Norefjell Skisenter og Norefjell Ski & Spa, ca 20 min unna. Ellers er det er godt markerte turstier og sykkeltraséer.

Hytta er ledig for utleie helger og uker - helger fra 7.900 til 9.500. Uker fra 12.000 til 16.000. Minstepris pr. utleie er 7.500. Egne priser for jul, nyttår, vinterferie og påske.

Husdyr er ikke tillat

Profil

AKTIVITETER

Golf, Sykling, Langrennski, Alpine skiing, Fottur

UTSIKT

Mountain view

Fasiliteter

GENERELT

Peis, Vaskemaskin, TV, Satelitte/cable-tv, Utendørs Parkering

KJØKKEN

Kjøleskap, Mikrobølgeovn, Kaffemaskin, Ovn, Oppvaskmaskin, Fryser, Ovn

TERRASSE OG HAGE

Åpen Terrasse, Hagemøbler

Sengetøy, håndklær & sluttvask

Sengetøy/håndklær/badehåndklær

Det er dyner og puter, men gjester må ha håndklær og sengetøy

Sluttvask

Legg til datoer fra – til
Du blir ikke belastet ennå

Kalender

  Tilgjengelig   Bestilt 15  Tillatt ankomstdato
#112484