Fantastisk strand leilighet bare 80 meter fra stranden, 5 km øst for Marbella.

6 105 m2 2 2 1 Nei

Beskrivelse

Residencial Playa Alicate ligger tredje rad fra stranden, i en fin forstad til Marbella, kalt El Rosario. Leiligheten har to soverom og to bad samt privat parkering.

Stranden er en av de beste på kysten på grunn av sin fine sand. Den er også langrunn, og er derfor godt egnet for småbarn.


Leiligheten er bygget i et rolig og familievennlig leilighetskompleks. Leilighetskomplekset er helt inngjerdet med sikkerhetsvakt på kveldstid/natt.
Det gis tilgang til to basseng og et basseng for småbarn. Bassenget er stengt i lavsesongen 1 oktober - 31. mars.

Leilihgeten har et spisebord for 6 personer og en sofa og to separate stoler. Terrassen er på ca 20 m2 gjennom skyvedører med spisebord for 6 personer. Terrassen er vendt mot øst, og det er sol fra morgen til sen ettermiddag. Fra terrassen er det utsikt over havet.

Den funksjonelle kjøkkenet har kjøleskap / fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, komfyr og ovn. Det er direkte adkomst fra kjøkken til terrasse.

Hovedsoverommet har også direkte tilgang til terrasse og har en dobbeltseng med eget bad med toalett, bidet, vask og en kombinasjon av badekar / dusj. Det andre soverommet har to enkeltsenger. Soverommene er utstyrt med en bygge skapet hver. Det andre badet har dusj, vask og toalett.

TV og WIFI
Kanalene er i utgangspunktet spanske, men med noen internasjonale kanaler. Det er gratis WIFI i leiligheten.

Du trenger ikke en bil med dette feriehuset, siden det meste finnes i gangavstand; strand, supermarked, bakeri og restauranter.

Du kan ta en spasertur langs stranden i vest og langs stranden finner du alle slags restauranter, barer og strand klubber og de typiske spanske chiringuitos (strandbarer). Sjekk ut Bonos Beach eller South Beach med levende underholdning hele sommerferien.

Avstand til den koselige gamlebyen i Marbella er 5 km og det er en 15 minutters kjøretur til den kjente havnen i Puerto Banus, der high end designerbutikker, eksklusive yachter, raske biler, diskoteker og barer og et stort utvalg av restauranter er presentert .

Også i midten av Europas største golf område med over 30 golfbaner.

Prisene er basert på 4 personer.

Ekstra seng / sovesofa:

Det er en sovesofa til 2 personer i feriehuset. Pris Euro 75 per person inkludert 1 sett av sengetøy og håndklær. Spør på kontoret.

Barneseng og barnestol:
Vi informerer deg om at vi gjerne arrangere en barneseng og barnestol for deg. Prisen på en uke er Euro 30. For to uker er Euro 50 inkludert laken. Spør på kontoret.

Laken og håndklær:
Hvis du trenger skiftning av sengetøy og håndklær under oppholdet vennligst informer oss når du gjør en reservasjon. Prisen er Euro 10 p.person.

Husdyr er ikke tillat

Profil

AKTIVITETER

Golf, Hesteridning, Tennis, Sykling, Fottur, Fjelltur, Fiske, Jetski, Vannski, Vindsurfing, Seiling, Dykking, Paragliding

UTSIKT

Mountain view, Sjøutsikt

BUTIKK, RESTAURANT M.M.

Shopping, Restauranter, Kafé, Kino, Teater, Nattklubber, Badeland, Fornøyelsespark, ZOO, Gatemarked, Spa, Museum & Kunst

DISTANCES

Flyplass: 40 Km, Bysenter: 5 Km, Golfbane: 1 Km

Fasiliteter

GENERELT

Trådløst Nett, Air condition, Vaskemaskin, TV, DVD, Satelitte/cable-tv, Heis, Garasje

TJENESTER OG ADKOMST

Bil Ikke Nødvendig

KJØKKEN

Kjøleskap, Brødrister, Kaffemaskin, Ovn, Oppvaskmaskin, Fryser, Ovn

SPEDBARN OG BARN

Barneseng På Forespørsel, Barnestol På Forespørsel

TERRASSE OG HAGE

Overbygd Terrasse, Hagemøbler, Barbecue

SVØMMEBASSENG OG TRENING

Delt Basseng

Sengetøy, håndklær & sluttvask

Sengetøy/håndklær/badehåndklær

Sengetøy, håndklær, strandhåndkle til 6 personer er inkludert.

Sluttvask

Obligatorisk utvask 1250. NOK Skal betales ved reservasjon.

Legg til datoer fra – til
Du blir ikke belastet ennå

Kalender

  Tilgjengelig   Bestilt 15  Tillatt ankomstdato
#1799